Selamat Datang!! Alif Dapat RM1029 Bulan ini Dgn Blog ni..CARANYA? Klik Adertlets Bawah ni

Wednesday, March 10, 2010

10 tahun hidup songsang si anak ikan

                                                              gambar hiasan


BACHOK: Ketika berusia sembilan tahun, saya disogok pelbagai hadiah menarik sebagai umpan oleh bapa saudara sebelum dia meliwat saya lebih 100 kali selama lima tahun menyebabkan diri ketagihan melakukannya selepas itu.

Click advertlets / read more for download


MENGAKU...Farid dakwa diliwat bapa saudara sejak berusia 9 tahun.
MENGAKU…Farid dakwa diliwat bapa saudara sejak berusia 9 tahun.

Pada masa sama, bapa saudara turut menjadikan saya sebagai hamba seks kepada rakan-rakannya termasuk perlu melayan mereka mengikut giliran kerana takut dipukul olehnya, dakwa Farid, 24, ketika menceritakan pengalaman menjadi sugar boy.
Bapa saudara Farid yang dikenali Jimi itu sudah meninggal dunia tahun lalu akibat Aids kerana menagih dadah serta seks bebas, turut memperoleh ribuan ringgit sebulan hasil menjual anak saudaranya itu. Dengan pendapatan itu, Jimi membeli bekalan dadah selain turut membeli beberapa helai pakaian mahal kepada anak saudaranya sebagai hadiah dan umpan menutup rahsia berkenaan daripada terbongkar serta diketahui ibu bapa Farid. Pengakuan Farid itu dibuat di depan Kaunselor Pertubuhan Masyarakat Prihatin (PMP), Zaimah Hussein sebaik mengetahui dirinya disahkan dijangkiti kuman HIV selepas bergelumang dunia maksiat yang menjijikkan itu selama 10 tahun. Harian Metro
Credit:hmetro.com.my

Please Click our sponsor Advertlets in the front of page if dont click..The post will die!!
www.syoknyadownload.blogspot.com ==> HomePage

0 comments: