Selamat Datang!! Alif Dapat RM1029 Bulan ini Dgn Blog ni..CARANYA? Klik Adertlets Bawah ni

Thursday, March 4, 2010

Chill n' Michael (A Chill Out Tribute To Michael Jackson)

Dia telah pergi...tapi lagu2 nya masih dilagukan kawan-kawan nyer..nyelam sambil minum air kot
Antara fesyen dan menyamar..eh eh baju kurung ke tu.sama!!
Ehem..herm..Antara..boy ni ambik kesempatan atau kesempatan diambik micheal.dua2?
Atau memang semua tujuan untuk publisiti seperti ini?
Putera Michael ni pun tak mungkin jadi pengganti..last2 baru tau..anak angkat jer.
 Dia dah pergi..tapi aku cukup suka dengar lagu dia..dan enjoy mengikuti kisah hidup dia dulu.


Chill n' Michael (A Chill Out Tribute To Michael Jackson)
English | MP3 @ 320 kbps / 44.1kHz/ Joint-Stereo | 75 MB
Genre: –°hillOut


Tracklist:
1. Jingo ft. LaFemme - Thriller (5:41)
2. Hypnomusic - Billie Jean (4:39)
3. Lizette & Groove Da Praia - Beat It (3:54)
4. Morgan, G & Machines - Rock With You (3:35)
5. Sixth Finger feat Alanah Woods - Don't Stop 'Till You Get Enough (5:28)
6. Groovy Waters - Bad (3:51)
7. Glambeats Corp. - The Way You Make Me Feel (3:37)
8. Space Gang - Human Nature (4:39)
9. Watching Colours feat Claudette - Black Or White (2:40)
10. Anakelly - Man In The Mirror (3:39)
11. Funky Rhythm Affair - Wanna Be Starting Somethin' (5:04)
12. Oman Chali & Fiona Chelamah - Heal The World (4:50)







p/s . surat saman dah sampai..jadi sila cari link download untuk lagu ini ditempat lain.harap maaf

0 comments: