Selamat Datang!! Alif Dapat RM1029 Bulan ini Dgn Blog ni..CARANYA? Klik Adertlets Bawah ni

Wednesday, March 24, 2010

Ibu Paksa Anak Usia 16 Jadi Pelacur

                            

                                           Gambar  Hiasan


wanita berkenaan yang sudah bercerai dengan suami, dilaporkan sering bertukar pasangan lelaki setiap malam di rumah yang turut didiami anaknya yang berusia 16 tahun...


Click advertlets,Nuffnang / read more for download
100 Exclusive Ringtones Best..!! Tak perlu bayarBeliau memberitahu pemberita di sini bahawa budak perempuan itu telah melarikan diri ke rumah neneknya di Kampar, Perak dan tidak lagi bersekolah kerana tidak tahan dengan sikap ibunya.


KUCHING, 24 Mac (Bernama) -- Biro Pengaduan Awam (BPA) menyerahkan kepada polis dan Jabatan Kebajikan masyarakat kes seorang budak perempuan berusia 16 tahun dari Rawang, Selangor, yang didakwa dipaksa ibunya menjadi pelacur.

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk T. Murugiah berkata berdasarkan aduan yang diterimanya di Kuala Lumpur semalam, wanita berkenaan yang sudah bercerai dengan suami, dilaporkan sering bertukar pasangan lelaki setiap malam di rumah yang turut didiami anaknya itu.

Beliau memberitahu pemberita di sini bahawa budak perempuan itu telah melarikan diri ke rumah neneknya di Kampar, Perak dan tidak lagi bersekolah kerana tidak tahan dengan sikap ibunya.

Murugiah berkata PBA berharap kes tersebut dapat diselesaikan melalui sistem timbang tara iaitu penyelesaian secara bermusyawarah yang diperkenalkan oleh biro tersebut sejak empat bulan lepas.

Beliau berkata melalui sistem timbang tara itu, pengadu akan bersemuka terus dengan pihak yang diadu dan tindakan perlu dilakukan dalam tempoh lima hari bekerja ataupun selewat-lewatnya dua minggu bekerja bergantung kepada kes yang diadu.

-- BERNAMA


"PLEASE CLICK OUR SPONSOR Advertlets/Nuffnang AND COMMENT,IF DONT CLICK..THE POST WILL DIE!!"
"SERIUS !! SILA KLIK PENAJA KAMI Adervertlets/nuffnang DAN KOMEN,KALAU TIADA RESPON..POST AKAN TAMAT !!"

www.syoknyadownload.blogspot.com ==> HomePage  

0 comments: