Selamat Datang!! Alif Dapat RM1029 Bulan ini Dgn Blog ni..CARANYA? Klik Adertlets Bawah ni

Wednesday, March 10, 2010

A Gift For My Followers(Hadiah Pada Yg Setia)

Pada followers blog alif semua.Alif ada sedikit kemahiran edit gambar.

klik besarkan gambar
Pada yg Teringin nak bergambar dengan artis-artis,pelakon,pengacara,harimau atau dilokasi seluruh dunia sekalipun alif akan jadikan impian tu kenyataan.walau hanya di foto..tapi memang cantik untuk koleksi blog sendiri atau peribadi.

Nak Gambar dengan geng navi pandora avatar? pun boleh .

Ada yang terkilan sebab tak dapat bergambar dengan orang tersayang sebab si dia telah 'pergi"
Ada yang geram sebab kat frame gambar 1 family muka dia tak jelas,tak cantik atau tiada langsung,
Kucing jiran pun jadi mangsa.cute kan.so..tunggu apa lagi..cute2 kan la kucing korang.

Tapi kalau malu..send kat Alif gambar kucing korang ker..rumah ke..apa apa saje la.Alif akan cuba buat yg terbaik.Sila comment dan hantar melalui emel gambar atau bahan yg nak diedit serta keterangan..nak bentuk macam mana.

7 comments:

RaMa2UnGU said...

ooooohhh..tenkiu alif..nnt kite bg gambar ukt alif edit ek..heeee

alif said...

ok..sama sama ungu.bagi kat emel atau file sharing

RaMa2UnGU said...

okay

alfi said...

mntap photonya gan..

Seri Bahasa said...

kucing tu cute..

Pieka Pieka said...

wahh.. meowwww.. sediyh lakk.. meow pieka baru operation tadi... phuu..

Blajar edit gambar kat mana??

alif said...

wahh.. meowwww.. sediyh lakk.. meow pieka baru operation tadi... phuu..

Blajar edit gambar kat mana??
-----------------------------------
klik kat kategory software..sana ada byk.edit photo.
kalau nak alif leh tolong edit.send kat emel